13.9.2009

Mut joo, no niinhän siinä kävi, ite pilasin mun loppuelämäni

Täällä on ollu tänään ihan sairaan ihana ilma, huomioonottaen sen että on vasta kevät. Aurinko paisto ja ilmassa oli semmonen ihana summer breeze. Aamupäivällä lähdettiin käymään Farmersilla samalla kun noi parentsit haki tänne uutta jääkaappia.

Tämmöstä mulla oli päällä:

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Farkkuleggingsit Pieces, trikooneuletakki Just Jeans, musta toppi H&M, laukku O.I.S, ballerinat No.1 Shoes, kädessä Nomination ja sydänkoru Paganista ja kaulassa ristiriipus myöskin Paganista.

Tänään tuli ostettua yks ihan mahtava juttu, mutta sen esittelen teille sitten huomenissa!

ps. Oon jotenkin ihan kyllästyny tähän blogiin tällä hetkellä, erityisesti siis ulkoasuun ja nimeen. Tekis mieli alottaa ihan puhtaalta pöydältä ja alusta. Oisko se teistä ihan tyhmä ajatus? Tuskin mä mitään kuitenkaan aikaseks saan, mutta kattellaan.

6 kommenttia:

Kastehelmi kirjoitti...

Hei olis kiva tietää miten ihmiset (=sun luokkakaverit) pukeutuu siellä päin? :) Onko muoti kovin eroova suomen tän hetkiseen "leggarit+toppi" muotiin?

Tannja kirjoitti...

sun hiukset on kasvanu :o !

Reetta kirjoitti...

Ei puhtaalta pöydältä ajatus ole sillain huono idea mutta voithan sä vaan muuttaa tämän ulkoasun ja nimen jolloin ei tarttisi koko blogia tuhota :)

Anonyymi kirjoitti...

Eiiiiiiiiiiiii!Älä aloita puhtaalta pöydältä!!Tää blogi on hyvä!!Muuta vaan vaikka ulkoasuu tai jtn!:)

Ida kirjoitti...

Sun hiukset tosiaan on kasvanu! :D
Kiitos meilistä muuten ;>

Niiniiininiiin samaa mä ku muut,että vaihda vaikka vaan nimee ja ulkoasua, älä vedä ihan kaikkee uusiks :D tai no ihan mikä susta parhaalta tuntuu :o

Anonyymi kirjoitti...

Puhtaalta pöydältä alottaminen vois olla tosi hienoa