30.7.2009

"If you're ugly you can always have a surgery, but if you're dumb, shit, that's gonna last forever."

Tässä nyt pari tanssiaiskuvaa, mulla ei itseasissa ees oo näitä hirveesti kun en viittiny koko aikaa olla kamera kädessä.

Ekaks mentiin siis Meredithin kanssa Daralle pre-ball -partyihin, jossa oli jo koko jengi koolla. Jengillä tarkotan siis sitä porukkaa kenen kanssa hengaan koulussa. Limusiinilla tanssiaisiin meni meistä seittemän; mun oikeella puolella Meredith ja vasemmalla Cameron, vastapäätä Rosalie, Dara ja Emma. Niin ja tossa näkyy vielä Daniel etupenkillä. Loput porukasta tuli sitten omilla autoilla.

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Mulla oli päällä Vilan mekko ja neuletakki ja Vagabondin mustat avokärkiset korkkarit. Laukku tommonen ketjuhihnanen Paganista. Korvissa oli helmikorvikset ja kädessä helmirannekoru, mutta se meni loppuillasta rikki kun Da'Mon vähän villiinty..

Että semmoset tanssiaiset, mitä tykkäätte asusta? Mun mielestä se on vähän tylsä, mutta ihan nätti silti.

ps. Otsikko on yhen mun opettajan suusta, se lateli tossa yks päivä vähän viisauksia meille oppilaille :-D Tai siis lähinnä yhelle jätkälle joka lauko koko ajan tyhmiä kommentteja eikä osannu pitää suutaan kiinni tunnilla.

7 kommenttia:

kristiina kirjoitti...

Meinasin tähän kirjottaa pitkän listan kaikkia kysymyksiä mutta en sitte jaksanu/viittiny, eli laitan ne sun oikeeseen sähköpostiin, en tohon tän blogin :) et käy sieltä kurkkimas ku ehit ja vastailemas :)

Sognatrice kirjoitti...

Tykkään asusta, kivan simppeli, mutta nätti:)Vitsi kuulostaa hienolta illalta:p

sofia kirjoitti...

Kiva asu =)

Anonyymi kirjoitti...

Tosi kiva asu ((-:

emilia kirjoitti...

krisse, vastattu on :p

Sanna, oi kiitti :) Kuka tietää, ehkä sullakin tulee oleen siellä jonkunnäköset tanssiaiset? ;>

Sofiia ja hennaa, thanks :)

Sognatrice kirjoitti...

Se olis ihan unelma;) Ja vitsi sun hiukset on joka kuvassa niin ihanan näköset!! Ne on ihanan vaaleetkin:p En nyt kommentoi erikseen tohon uuteen postaukseen, mut kuulostaa kivalta vkonlopulta! Varmaan kiva nähdä ne lapset perheineen:) Ja toi valkonen paita on muy bueno!;)

emilia kirjoitti...

Kiitti hei :) Jep onhan se.