26.7.2009

I never thought I'd fall for you as hard as I did

Tanssiaiset oli ja meni, tykkäsin mun asusta, limusiini oli valkonen ja sitä rataa. Meno siellä oli aika kova, mutta mulla vähän laimee kun ei oikein tunne ketään. Ihan eri juttu ois ollu omien kavereiden kanssa. Saatan muuten jossain vaiheessa laittaa sieltä jotain kuvaakin.

Tänään on ollu ihan jees päivä, Josefin (ruotsalainen hostsisko) kävi hostdadin kanssa kävelemässä jonkun ihme lenkin jossain vuorella ja mä ja hostmama mentiin käymään kaupoilla. Shopping is my exercise... Ei mitään kävelylenkkejä kiitos.

Peruspäivän perusasu näytti tältä:

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Farkkuleggarit Pieces, pitkä valkonen toppi GT, valkonen normi neuletakki Esprit, takki NafNaf, huivi Pagani (täältä ostettu), laukku O.I.S, baltsut DinSko ja aurinkolasit ARTDECO.

Hostmaman piti hakee jotain kamaa Farmersilta, ja samalla mäkin löysin jotain ihan elintärkeitä (hah) juttuja. Ja hei muuten, aina hintoja kertoessa taidan heti alusta alkaen kääntää ne euroiks.

Eli mukaan lähti siis kynsilakanpoistoainetta (n. 4e), manikyyrisetti (n. 9e), kynsiviilat (n. 3,5e), huulirasva (n. 4e) ja minilakka laukkuun mukaan (n. 2,25e). Niin ja nää hinnat siis ihan vertailun vuoks. Toi minilakka kyllä yllätti, Suomessa noista saa maksaa melkeinpä saman hinnan ku normaalikokosesta, vai oonko ihan väärässä?

Image and video hosting by TinyPic

Pian aletaan tekeen ruokaa, ja sen jälkeen we're hitting the hot pools! Ihan mahtavaa.

3 kommenttia:

Ida kirjoitti...

IHANA huivi! Hyvä löytö siis :---)

Voi että sulla olis ollu riemukasta jos et olis lähteny maman kaa shoppaan vaan oisitte menny koko perheellä kävelylenkille! :-----D anteeks ei saa nauraa mut tuli vaan mieleen sun ilmees mikä se olis jos lähtisit tolla poppoolla patikoimaan :o

ja ton minilakan suhteen oot kyl oikeessa, Suomessa saattaa säkällä saada alesta ehkä eurolla parilla, mut muuten sillä ei juurikaan oo eroo onko iso vai pieni lakkapullo kyseessä.

Sognatrice kirjoitti...

Hei vähän sulla on muuten vaaleet hiukset!! Näinköhän niitä edes noin vaaleina:D Ja komppaan Idaa huivin suhteen, IHANA!:D

emilia kirjoitti...

Ida, kiitti :) No älä, mua ei ois saanu sinne kirveelläkään :D

Sanna, joo, et muuten tainnu nähdä :D Haha thanks :)