25.4.2009

How does it feel, is it fantastic, is it grand?

Kuudelta herääminen tuotti tänään pikkasen vaikeuksia, mutta jo puol kasilta oli lähtö kohti Helsinkiä ja Lauttasaaren yhteiskoulua. Tänään oli siis STS:n valmentautumistilaisuus tulevaa vaihtovuotta varten. Tilaisuus kesti noin neljä tuntia, ja siellä periaatteessa vaan istuttiin, kuunneltiin ja kyseltiin. Jossain vaiheessa meidät jaettiin vielä maittain vähän pienempiin ryhmiin, ja päästiin kyseleenkin vähän enemmän. Ja vielä kertauksen vuoksi, mä lähden siis Uuteen-Seelantiin vaihtoon nyt kesällä, tarkalleen ottaen 14.7, ja oon siellä sen 10 kuukautta.

Tän koko hässäkän jälkeen mentiin vielä Selloon, kierreltiin ja käytiin Chico'sissa syömässä.

Koululta ja Sellosta mut saatto bongata näissä tamineissa:

Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Farkut Vero Moda, löysä teeppari GT, neuletakki Vila, vyö synttärilahja Krisseltä ja ballerinat DinSkosta. Noissa kuvissa näkyy nyt vielä se toinen niistä torstain ostoksista, eli laukku Aleksi 13:sta.

Huomenna ollaan menossa tyttöjen kanssa Tampereelle leffaan ja muutenkin viettään aikaa vaikka Koskenrantaan, koska on luvattu tosi lämmintä taas.

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

oi ihana toi paita mist se on???:) <3
t: Eve

Ida kirjoitti...

Ihanat vaatteet!

Anonyymi kirjoitti...

onko sul mahollisuus postata sit sieltä uudesta seelannista? toivottavasti on : )

emilia kirjoitti...

Eve, se kyllä lukee tossa ylhäällä, mutta jos teepparia tarkotat niin Ginasta :)

iuda, kiitos :>

Anonyymi, se riippuu ihan siitä mun isäntäperheen 'nettitilanteesta', mutta kyllä mä ainakin yritän ottaa läppärin mukaan :)